Dr. Hina Sra, ustanoviteljica Cosmebeaute

 

Vesel sem, da sem se odločil za migracijo s ClinicSoftware.com. Stvari so urejene zelo hitro, saj sem že imela primere, ko sem morala dodati obrazce za soglasje za nova zdravljenja in so bili dodani v eni uri, ker so me čakali pacienti. To je res dobra storitev.

Ena od mojih najljubših funkcij je, da lahko primerjate slike. Paciente obiskujemo več kot 6 mesecev in pri njih izvajamo različna zdravljenja, zato jim moramo biti sposobni pokazati različne dele telesa, ki so jih prišli zdravit. Naredimo lahko fotografije pred posegom in jih primerjamo s sedanjimi rezultati. To je res lepo, saj jih lahko imate eno ob drugi, kar kaže, da ste dejansko doživeli veliko sprememb, saj se včasih bolniki ne zavedajo sprememb, če ne vidijo slik eno ob drugi.

Všeč mi je tudi razdelek s tečaji, kjer je namesto števila obiskov strank, ki prihajajo na nego obraza in tretmaje, zelo lepo naveden seznam. Vsakič, ko rezervirate termin, se odvzame tečaj, tako da veste, koliko jih je na tečaju za tega pacienta še ostalo. Všeč mi je, da lahko izbiramo tudi obroke in način plačevanja, saj to našim pacientom omogoča večjo prilagodljivost, kar pomeni, da imamo več strank. Vedo, da jim ni treba plačati 3 000 funtov naenkrat, temveč lahko plačajo 4 ali 2 obroka ali kar koli že so finančno sposobni storiti.

Kadar želim prilagoditi izdelek, je to zelo enostavno, saj lahko sam spremenim določene informacije v e-pošti, ko pa je treba spremeniti nekaj na spletni strani za prodajo izdelkov, je bilo to zelo enostavno, saj sem se dobesedno usedel z ekipo, jim razložil, kakšna je moja vizija, kako želim, da je stran videti, in ustvarili so jo točno tako, kot sem želel, zato je bilo to zelo enostavno.

Naša spletna rezervacija temelji na tipih kože: suha, mešana in mastna koža, nato pa pacient klikne na primer na suho kožo, kar mu pokaže, da potrebuje ta ali oni izdelek, nato pa gre v naslednjo fazo in doda SPF. Nato se vse skupaj doda v njihovo košarico, ob odjavi pa lahko stvari odstrani iz košarice in jo uredi. Nato lahko izberejo način dostave.