Popolnoma Odzivna Spletna Rezervacija

Odprite svojo kliniko za nove priložnosti za sestanke 24/7/365 z najučinkovitejšo popolnoma odzivno programsko opremo za spletno rezervacijo klinik na trgu.

Kot popolnoma integrirana funkcija vam dodatek programske opreme za spletne rezervacije omogoča sprejemanje sestankov in vnaprejšnjih plačil brez tveganja prekrivanja ali dvojnih rezervacij 24 ur na dan, 7 dni na teden in 365 dni na leto.

Strankam omogočite, da si sestanke ustvarijo prek spleta, s čimer povečate izpostavljenost in razpoložljivost svojih storitev. stranke, ki se rezervirajo prek spleta, bodo razbremenile osebje na recepciji in jim omogočile, da uporabijo več trženjskih funkcij naše programske opreme.

Avtomatizirana rezervacija pomeni, da se potrjene rezervacije vnesejo neposredno v imenik in ne le v zahtevek za rezervacijo. Programska oprema za spletne rezervacije ima vgrajen pametni sistem, ki upravlja osebje in zagotavlja, da ga ni preveč.

Storitve in osebje, ki so na voljo prek spleta, je mogoče v celoti konfigurirati po klinikah. Po želji lahko programska oprema za spletne rezervacije storitvi pripiše strošek ali sprejme polog.

Vsaka rezervacija je potrjena z e-pošto, programska oprema za spletne rezervacije pa ima vgrajeno podporo za pošiljanje sporočil SMS o terminih in omogoča kliniki, da nadzoruje podrobnosti sporočila in urnik dostave.

Programska oprema za spletne rezervacije omogoča strankam klinike, da si prek svojega spletnega računa ogledajo stanje svojih terminov.

Popolnoma mobilno odzivno, da lahko sestanke sprejemate na poti.

 

NE POZABITE RAZMIŠLJATI MOBILNO

Ko razmišljate o programskih rešitvah, je treba upoštevati, da je sodobna ekipa vedno vklopljena, vedno povezana in neverjetno mobilna.

Ko razmišljate o katerem koli novem orodju, tudi o ClinicSoftware.com, se morate prepričati, da tehnologija izboljšuje ta premik v produktivnosti in se prilega obstoječemu delovnemu toku vaše ekipe.

Orodja za mobilno programsko opremo

Pri pregledovanju programskih orodij boste opazili, da imajo le redka orodja funkcionalne mobilne komponente.

Spletna rezervacija iz mobilnega telefona, dostop do dnevne knjige iz mobilnega telefona, dostop do izmen iz mobilnega telefona.

Rešitve, kot je ClinicSoftware.com, so bile zgrajene najprej za osebne računalnike in mobilne naprave z mislijo na boljšo inteligenco ekipe.Pravi mobilni CRM lahko pomeni razliko med rešitvijo, ki zgolj pomaga vašemu poslovanju, in rešitvijo, ki ga revolucionira.

 

ZAKAJ ClinicSoftware.com?


 
 

Povežite točke

"Clinic Software®.com je popolnoma celovita programska oprema kot storitev (SaaS) v oblaku, ustvarjena za pomoč podjetjem in podjetjem, ki temeljijo na sestankih, v kateri koli panogi in velikosti, kot so klinike, zdravilišča in saloni, z orodji, ki pomagajo povečati prodajo, prihraniti čas in se organizirati."

VPRAŠAJTE