VARNOST

ClinicSoftware.com jemlje vašo zasebnost in varnost podatkov zelo resno. Zakon o varstvu podatkov Registriran. Varnostni certifikati Https in šifriranje vseh povezav. Plus dvofaktorska avtentikacija Aplikacija; SMS; Klic; Google Authenticator za zaščito in varnost.

Vse komunikacije z našimi strežniki so šifrirane s protokolom SSL/TLS (Transport Layer Security), podatkovni center pa se nahaja v Canary Wharf v Londonu.
Upoštevamo najnovejše industrijske standarde in smernice za zaščito podatkov naših strank pred nepooblaščenim dostopom.

Za večjo varnost vam ponujamo tudi možnost uporabe dvostopenjske avtentikacije,
To funkcijo izvajajo tudi banke, ki zahtevajo, da ob prijavi v bančni račun uporabljate ločeno napravo, aplikacijo na telefonu ali preverjanje kode SMS.
Ko je aktivirana, tudi če nekdo ukrade vaše geslo, ne more dostopati do programske opreme brez drugega mehanizma za preverjanje pristnosti.

Dvofaktorsko preverjanje pristnosti izvajamo z uporabo:

 • TOTP (Time-based One-time Password Algorithm) z uporabo aplikacije Google Authenticator v telefonu, Ta metoda vsakih 30 sekund ustvari edinstveno kodo, ki jo je treba vnesti ob prijavi. Nastavitev je preprosta, v programski opremi dodajte metodo avtentikacije TOTP in nato v aplikaciji Google Authenticator z mobilnim telefonom preberite kodo QR. Po končani nastavitvi boste morali ob vsaki prijavi v programsko opremo vnesti šestmestno kodo, ki se vsakih 30 sekund osveži iz telefona v našo programsko opremo, da se potrdi vaša prijava. Ta metoda ne zahteva internetne povezave v telefonu.
 • Vključitev storitve Duo Security (duo.com): Duo Security je vodilni svetovni ponudnik rešitev za varen dostop, Ponuja celovito varnostno rešitev, ki uporabnikom omogoča preverjanje pristnosti z:
  • Obvestila Duo Push
  • Geselske kode Duo Mobile
  • Povratni telefonski klic
  • Gesla SMS
  • Žetoni U2F (npr. Yubico)
  • Žetoni za strojno opremo

Nastavite lahko tudi omejitve za operacijske sisteme, šifriranje diska, naprave s posegi (npr. androidne naprave s koreninami ali iPhoni/iPadi z zlomljenim zaporom), prepoznavanje prstnih odtisov in drugo.

Za razpoložljivost uporabljamo strežnike VPS v oblaku našega ponudnika z najvišjimi specifikacijami, zato bodo v primeru izpada enega virtualnega strežnika vaši podatki nemudoma preneseni na računalnik v živo brez prekinitve. Uporabljamo replikacijo podatkovnih zbirk in dnevno varnostno kopiramo podatkovne zbirke na ločenem strežniku.

ZAKAJ ClinicSoftware.com?


 
 

Povežite točke

"Clinic Software®.com je popolnoma celovita programska oprema kot storitev (SaaS) v oblaku, ustvarjena za pomoč podjetjem in podjetjem, ki temeljijo na sestankih, v kateri koli panogi in velikosti, kot so klinike, zdravilišča in saloni, z orodji, ki pomagajo povečati prodajo, prihraniti čas in se organizirati."

VPRAŠAJTE