S Clinicsoftware.com je zdaj lažje kot kdaj koli prej prilagoditi izkušnjo spletnih sestankov.

 
 

 

Zahtevajte svojo prilagojeno predlogo vabila

Tukaj je kratek pregled prednosti, ki jih dobite s funkcijo posvetovanja z videokonferenco. Prilagodite predloge za sestanke, kot želite. Označite ga v skladu s svojim podjetjem, temo sestanka ali celo v skladu s svojo osebnostjo. Z vzpostavitvijo osebne predloge se ljudje, ki se pridružijo sestanku, seznanijo z vami in vašo blagovno znamko, še preden vstopijo na sestanek.

 

 

 

 

Prilagodite izkušnjo sestanka z e-poštnimi sporočili in besedili z blagovno znamko

Omogočite hitro uvedbo z možnostmi sestankov, ki omogočajo enostaven začetek, pridružitev in sodelovanje v kateri koli napravi.

 

 

 

Boljša izkušnja brezplačnega zvoka

Brezplačna storitev Clinicsoftware.com se brez težav poveže s funkcijami f, ki jih uporabljate vsak dan: zvok, snemanje, načrtovanje in daljinski nadzor. Z brezplačnimi klici vam ni treba skrbeti, da bo stranka plačala račun za udeležbo na sestanku. Dobili boste konkurenčne cene brez skritih stroškov ali pristojbin za presežek. Varnost je na ravni podjetja, nad računom pa imate 24 ur na dan upravni nadzor. Temu pravimo, da ste sami svoj šef.

 

 

 

 

Pridružite se kjerkoli in v kateri koli napravi

Spletna srečanja omogočajo poenostavljene videokonference na ravni podjetja z namiznega računalnika in mobilnega telefona.

 

 

 

Popolnoma funkcionalno upravljanje gostitelja

Utišajte ali odmislite glasnost razpravljavcev in promovirate udeleženca v razpravljavca ter jim omogočite zvočne in video možnosti za večjo vključenost. Omogočite notranjo in zunanjo komunikacijo, sestanke vseh zaposlenih in usposabljanja prek ene same komunikacijske platforme.

 

 

 

 

Skupna raba zaslona z enim klikom

Če je vključena takojšnja souporaba zaslona Clinicsoftware.com, se vsi strinjate z isto stranjo. Ko začnete sestanek, preprosto pritisnite gumb "oddajanje" in že ste pripravljeni za začetek. Tako preprosto je. S funkcijo Pass Presenter, ki jo ponuja Clinicsoftware.com, pa lahko s svojim občinstvom sodelujete na še globlji ravni. Sodelovanje je učinkovito, enostavno in brez težav - in za to vam ni treba biti v istem prostoru.

 

 

 

Začnite popoln sestanek s stranko.