As Seen On:
 

 

Podjetja vseh velikosti bodo uspela s ClinicSoftware ® .com

CELOSTNA PROGRAMSKA REŠITEV

Clinic Software ®.com ponuja vašemu podjetju celosten, 360-stopinjski pregled nad vašimi strankami in termini ter olajša sodelovanje v celotni organizaciji. Poleg tega pomaga zgraditi tesnejše odnose s strankami ter razširiti vaš posel. Povečajte prodajo. Prihranite čas. Osvojite organizacijo.

VEČ

ODZIVEN SPLETNI REZERVACIJSKI SISTEM

Usmeritev uporabnikov na spletni rezervacijski sistem na vaši spletni strani je odličen način za zbiranje novih terminov preko vsake naprave, tako za nove stranke kot za že obstoječe stranke, zahvaljujoč popolnoma odzivni povezavi s spletnim programskih orodjem, v realnem času, kjerkoli in kadarkoli, 24 ur na dan, 7 dni v tednu, 356 dni v letu.

VEČ

OSVOJITE MARKETING

Zahvaljujoč naši izjemni tehnologiji za avtomatski marketing, ki ponuja možnost za avtomatizacijo večine dolgočasnih poslovnih opravil in orodji za popolno organizacijo, se lahko podjetje osredotoči na pridobivanje rezervacij, ki mu prinašajo dejanske poslovne rezultate. Avtomatizacija različnih aktivnosti vam lahko prihrani ogromno časa za osredotočanje na rast vašega posla.

VEČ

AVTOMATIKA

Popoln nabor programskih rešitev za učinkovito poslovanje v zdravstvenih ustanov in zdravstvenih delavcev ter dobro počutje pacientov.

Hitro, enostavno in urejeno poslovanje za specialistične zdravstvene ambulante na enem mestu. 

VEČ

POTENCIJALNI KLIJENTI

Obdelovanje in spremljanje pacientove dokumentacije, hiter in učinkovit vnos storitev ter diagnoz in izpisi najpogostejših vrst dokumentov, kot je na primer izvid.

Enostaven in popoln vnos podatkov pacienta. Sortiranje in filtriranje po vrsti zapisa, datumih ter komentarjih. 

VEČ

NALOGE

Upravljanje časa v virov v ordinacijah z enim ali več terapevti, ki poenostavljajo v številnih komunikacijah s pacienti ter je bil odličen pregled nad pacienti v svojih čakalnih dobami.

VEČ

VAŠA LASTNA Aplikacija
ZA iPhone & Android

Postanite lastnik aplikacije: Enostavno izdelajte in uporabljajte svojo lastno aplikacijo, ki bo pritegnila in navdušila stranke. ClinicSoftware.com rešitve vam omogočajo, da to dosežete še hitreje tako, da vam ponujajo popolno aplikacijo, da se lahko osredotočite na kreativne rešitve in svoj posel odprete za nove priložnosti pridobivanja strank.

VEČ

NE POZABITE NA
MOBILNO DOSTOPNOST

Ko razmišljate o programski opremi, je pomembno, da si predstavljate moderno ekipo, ki je vedno na spletu, vedno povezana in izjemno mobilna. Ko razmišljate o kakršnemkoli novem orodju, vključno s ClinicSoftware.com, bi se morali prepričati, da tehnologija podpira to povečanje produktivnosti in se sklada z dosedanjim delom vaše ekipe.

VEČ

SPLETNA PRODAJA IZDELKOV
POVEČANJE PRODAJE

Spletna stran je sedaj primarni vir pridobivanja novih strank v praktično vsaki industriji. Od organskega prometa na spletni strani, do plačljivih promocij in oglaševalskih pasic, je domet podjetja praktično neomejen in ponuja možnosti za eksponentno povečanje prodaj s spletno prodajo izdelkov in z omogočanjem spletnih rezervacij in plačil novih strank.

VEČ

SPREMLJANJE NOVOSTI KAR PREKO ZAPESTJA

Pametne ure počivajo na vašem zapestju in vas obveščajo o aktualnih novostih. Bolj kot karkoli drugega je največja prednost to, da lahko ostanete obveščeni o pomembnem dogajanju brez, da bi to nesramno prekinilo vaše poslovne aktivnosti. Pametna ura omogoča, da ostanete povezani in obveščeni brez stalnega prekinjanja vašega dela.

VEČ
 

BREZLISTNE NAROČILNICE

OBRAZCI & BELEŽKE
Povezava s tablicami za podpis naročilnic, različnih obrazcev in dodajanje beležk. S tem bo komunikacija in sodelovanje podjetja z delovnimi ekipami precej lažje, izboljšala se bo organizacija in prihranil prostor. ClinicSoftware.com je prepoznal potencial brezlistnega poslovanja za boljše urejanje odnosov podjetja z njihovimi strankami
 
 
 

TRETMAJI POMLAJEVANJA

TELO, USTNICE & OBRAZ
Nova programska rešitev vam omogoča, da načrtujete in spremljate zelo širok spekter storitev z uporabo realnih slik in predlog. Zelo preprosto lahko dodate injekcijo ali kakšen drug postopek v tretma stranke. Poleg tega lahko narišete gubice in linije na obrazu in telesu, da spremljate njihov položaj in napredek
 

Connect With Industry Leading Apps To Level Up Your Business

EVEN MORE VALUE
ClinicSoftware.com integrates with lots of web apps you already use (and some great new ones you’ll be thankful you found) to make running your business like never before.
 
 

 

We Provide First Class Professional Support!

We are Local! Located in the heart of the city in London Liverpool Street

 
 

Customer Success Stories

Join the Clinic Software ® Evolution

 
 

ClinicSoftware.com World (Shows, Awards, Press, On The Screen, On The Cover)

CS Customer: “ClinicSoftware.com were the only ones willing to adapt to you and the way you function, and the way you wanted your clinic to work, so that makes it special.”

READ MORE 
 
 

In UK Press

CS Customer: "ClinicSoftware.com is guaranteed to increase your profitability and empowers you to be in complete control of every aspect of your practice."

As Seen on: Olympia Beauty Cover, FACE, Aesthetic Journal, Aesthetic Medicine Magazine, Professional Beauty Magazine, CCR, Newspapers.

LEARN MORE
 
 

Cosmebeauté, Harley Street

“I’m glad I chose to migrate with ClinicSoftware.com. Things are sorted very quickly, I’ve had instances where I have had to add consent forms for new treatments and they have been added within the hour because I have had patients waiting. It’s a really good service.” See the Customer Success Stories for more.

SEE THE STORY
 
 

Manage all your Customers Direct Debits, Card Payments, Online Payments, Chip & Pin Payments

We’re here to help you Grow Sales, Save Time & Get Organized

 
Integrations
 

Connect With Industry Leading Apps To Level Up Your CRM Software. ClinicSoftware.com integrates with lots of apps you already use (and some new) to make running your business easier and save even more time.

Helpdesk & Training
 

We understand a customer clinic software system is a big step for a business to take and that’s why we are providing comprehensive training. There is a level of understanding we feel every client should target, and it’s our job to lead you quickly there.

Security & Data Protection
 

ClinicSoftware.com takes your privacy and data security very seriously. Registered with Data Protection Act, PCS DSS and GDPR compliant. Secure connections and Two-Factor authentication. Daily backups.